Østergade 22 – Boligbyggeri A&B​

Beskrivelse:

Sagen omhandler 2 etagebyggerier til boligformål placeret på Østergade 22, 4700 Næstved. Bygningerne består begge af 3 etager uden kælder, men er dog indrettet forskelligt. Bygning består af 6 lejligheder, heraf 3 stk. 3-værelseslejligheder og 2. stk. 2-værelseslejligheder. Bygning A er indrettet med indvendig trappeopgang og tilhørende elevator. Bygning B består af 9 stk. 3-værelseslejligheder fordelt ligeligt mellem etagerne. Bygningerne har murstensfacade, hvor taget er et såkaldt paptag med kviste der giver en naturligt lys til lejlighederne.

Udfordringer:

Nogle af de udfordringer vi har haft på denne sag indtil videre har blandt andet været forurenet jordlag og letbeton som ikke kunne leveres før næste år. Byggeriet skulle opføres på jordlag, som var blev forurenet fra virksomheder der over tid havde forurenet området med metaller og andre kemiske stoffer, som ikke er sundhedsskadelige, men forøgede risikoen for at fundamentet vil blive nedbrudt hurtigere med tiden.

Derudover kunne kunden ikke få leveret letbeton til byggeriet i tide, som gjorde at vi skulle komme på en anden løsning. Leverandøren havde ikke de rette mængder på lager og derfor var vi sat på opgaven om at finde et andet byggemateriale med en anden styrke.

Løsninger:

For at undgå at fundamentet vil nedbrudt hurtigere end det tilladelige, så forudsatte vi at kunden gik op i højere eksponeringsklasse i betonen, så fundamentet vil kunne holde til at blive udsat for den kemi der var til stede i jordlaget.

Letbetonen som leverandørerne ikke kunne levere, valgte vi porebeton i stedet og måtte derfor gå tilbage til de statiske beregninger vi havde udført og tilpasse dem til den nye valgte betonløsning.

​Har du brug for hjælp til et ligende projekt? Kontakt os i dag på følgende:

Telefon: +45 26 24 22 15

Email:Info@rivernile.dk​

Med en høj kvalitet og et tæt samarbejde, møder vi dig i øjenhøjde

Vi kan især godt lide at bruge tid på at rådgive og vejlede vores kunder.

​Det kan f.eks. være i forbindelse med køb af hus eller en husrenovering.

Beskriv din opgave her

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, du er også velkommen til at ringe 26 24 22 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Rivernile står altid klar til at besvare dine spørgsmål, små eller store, i forbindelse med huskøb eller renovering.

Kontakt os i dag og kom et skridt nærmere dine boligdrømme.

facebook  linkedin

Rivernile  •  Karen Blixens Boulevard 7, 8220  •  CVR: 43951947  •  Læs Cookiedeklaration her