Ingeniør rådgivning

​Vi udfører vores opgaver i øjenhøjde med kunderne

​Har du brug for en statiker til at udføre beregninger til godkendelse af dit byggeprojekt? Så kan vi hjælpe dig. Hos Rivernile har vi brede kompetence og samarbejde med flere eksperter inden for byggeri og renovering, som kan hjælpe dig frem til den bedste løsning.

Vi lægger vægt på den høje kvalitet og det tætte samarbejde. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, hvor du inddrages i hele processen. Det gør os omstillingsparate og skaber de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. Vi hjælper private og erhverv i blandt andet Aarhus, Vejle, Horsens og omegn. 

Statiske beregninger af de bærende konstruktioner

​Statikere deltager i projektering og kontrol af byggeprojekter inden for det statiske område i bygningsreglementet. Formålet er at sikre kvaliteten af og sikkerheden ved de bærende konstruktioner i forbindelse med nybyggeri og ved ændringer af de bærende konstruktioner i forbindelse med renovering og ombyggeri.

Vi er veluddannede inden for vores fagområder, og vi er med helt fra begyndelsen af dit projekt, hvor vi deltager som statiker og som din betroede rådgiver. Først og fremmest laver vi de statiske beregninger af bærende konstruktioner i henhold til det gældende bygningsreglement samt øvrige ønsker om kvalitet og sikkerhed. Derudover kan vi som rådgivende ingeniør give al anden bygherrerådgivning.

Hør mere om vores assistance som statiker

​Kontakt os gerne, hvis du ønsker mere information om vores kompetencer som statiker, og hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at lave statiske beregninger af bærende konstruktioner. Vi tager gerne et møde, og derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede hjælp.

Med en høj kvalitet og et tæt samarbejde, møder vi dig i øjenhøjde

Vi kan især godt lide at bruge tid på at rådgive og vejlede vores kunder.

​Det kan f.eks. være i forbindelse med køb af hus eller en husrenovering.

Beskriv din opgave her

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, du er også velkommen til at ringe 26 24 22 15.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

​Rivernile står altid klar til at besvare dine spørgsmål, små eller store, i forbindelse med huskøb eller renovering.

Kontakt os i dag og kom et skridt nærmere dine boligdrømme.

facebook  linkedin

Rivernile  •  Karen Blixens Boulevard 7, 8220  •  CVR: 43951947  •  Læs Cookiedeklaration her